Világ

Drágám, nem az én hibám!

Drágám, jóban, rosszban? De csak rosszban?… Azt hittem, hogy majd én megmentelek a boldogtalanságtól. Jaj, de fiatal voltam, … még gyerek… Téged becsaptak, átvertek, elhagytak, és te szegény, nem tudsz már bízni az emberekben. Csőd az életed, anyagilag is teljesen el vagy veszve. Olyan naiv voltam. Gondoltam én a fiatalságommal, kedvességemmel, megbízhatóságommal, az otthonba fektetett… Tovább »

A férjem mondja meg, mit csinálhatok…

Végre eltelt megint egy hétvége. Egy hideg, rideg, elvárásokkal teli, otthon végigdolgozott hétvége. Lealáztak, megsemmisítettek, a képességeimet nullásra értékelték… Éljen a család. Ez után vajon milyen leszek a munkahelyen? Igazatok van, én tehetek erről, én jöttem rossz családból, örültem, hogy valaki vett-vitt – ilyen eleve sérült önbizalmú ember iránt csak olyan érdeklődik, akinek pont erre… Tovább »

Alkalmatlan pedagógusok – mégis évtizedekig pályán

Hogyan történhet meg, hogy egy pedagógus – óvodapedagógus, vagy tanító, tanár aki akár több fegyelmivel rendelkezik, mégis pályán maradhat? A szülők gyakran nem mernek szólni, nem mernek fellépi ellene, mert a gyermekük ki van téve a pedagógus szeszélyeinek. A pedagógusok is emberek, és ha nem megfelelő a személyiségük, vagy eleve alkalmatlanok voltak a pályára, vagy kiégtek,… Tovább »

Orvosok az MLM fogságában – Ki fog meggyógyítani?

A nagymamámnak súlyos panaszai vannak, elviselhetetlen a fájdalma, és hihetetlen mértékű folyamatos gyulladás van a szervezetében, évtizedek óta. De nem megy állami kórházba szakorvoshoz, sokadjára inkább magánzó “gyógyítóhoz”. Elképesztő hallani, kívülről fújja a szereket, a tanácsokat. Volt már alternatív terápiát folytató állatorvosból átképzett csontkovácsnál lézer-terápián (ami hatástalan volt). Az a gyógyító “mester” javasolta neki, hogy kenegesse a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!