Világ

Drágám, nem az én hibám!

Drágám, jóban, rosszban? De csak rosszban?… Azt hittem, hogy majd én megmentelek a boldogtalanságtól. Jaj, de fiatal voltam, … még gyerek… Téged becsaptak, átvertek, elhagytak, és te szegény, nem tudsz már bízni az emberekben. Csőd az életed, anyagilag is teljesen el vagy veszve. Olyan naiv voltam. Gondoltam én a fiatalságommal, kedvességemmel, megbízhatóságommal, az otthonba fektetett… Tovább »

A férjem mondja meg, mit csinálhatok…

Végre eltelt megint egy hétvége. Egy hideg, rideg, elvárásokkal teli, otthon végigdolgozott hétvége. Lealáztak, megsemmisítettek, a képességeimet nullásra értékelték… Éljen a család. Ez után vajon milyen leszek a munkahelyen? Igazatok van, én tehetek erről, én jöttem rossz családból, örültem, hogy valaki vett-vitt – ilyen eleve sérült önbizalmú ember iránt csak olyan érdeklődik, akinek pont erre… Tovább »

A férjem a TV-be szerelmes

Nem akartuk beköttetni a tévét. Unalmas sorozatok, rengeteg reklám – kinek kell ez?  De mivel az internet előfizetés mellé járt a TV is, gyorsan bekötötték hozzánk a tévécsatornákat. Azóta a férjem beleszeretett a tévézésbe. Azt hiszem, elveszítettem őt. A férjem későn jön haza, nyilván fáradt, és nem arra vágyik, hogy a gyereket terelgesse vagy beszélgessen velem egy… Tovább »

Szóbeli bántalmazás a kapcsolatban: Mit tehetnék?

Bántalmazó kapcsolat: Nem feltétlenül csak fizikai bántalmazásról szól, hanem arról, ha egy kapcsolat nem kiegyensúlyozott. Ha ebben találod magad, lépj, mielőtt túl késő lenne. Íme egy tipikus eset, bántalmazás/uralkodás a partner felett lépésről lépésre: – Adott egy erősnek, és sikeresnek tűnő férfi: önálló élettel, keresettel, lakással, okos gondolatokkal, lehengerlő modorral, odafigyelő udvarlással. Mellé adott egy önbizalomhiányos de… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!